Elazığ Anaokulu
Üniversite Mahallesi Emsal Sokak TN36 elazığ

VİZYON

Elazığ Anaokulunu okul paydaşlarının güç birliği ile öğrencilerimizin ilgileri ve yetenekleri doğrultusunda geliştirildiği sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, öğrenmeyi öğrenen öğrenciler yetiştirerek ilin en kaliteli eğitim kurumu yapmaktır.

MİSYON

Elazığ Anaokulu olarak eğitim-öğretimde kaliteyi yakalamak, öğrenci merkezli eğitimi uygulayarak bütün öğrencilerin bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, atak,girişken,sorumluluk duyan,değerlerinin farkında olan,soru soran,araştıran,sorgulayan,yeteneklerinin farkında olan,kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek, öğrencilerimizin iyi vatandaş,iyi insan iyi meslek sahibi olmaları için temel bilgi ve becerilerini sağlamak için vardır.

BAŞARILAR

OKULUMUZA OKUL ÖNCESİ EĞİTİM HİZMETLERİNDE İSO 9001:2008 KALİTE BELGESİ 24/12/2012 TARİHİ İTİBARİYLE VERİLMİŞTİR
Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ