ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Anaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında Hayat Boyu Öğrenme Kurumları,Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor temasıyla  "Minik Eller, Büyük Hayaller" başlığı ile okulumuzda hafta boyunca ebru, ahşap boyama, çömlek yapımı etkinlikleri ile geleneksel sanatlar öğrencilerimize tanıtıldı.

Mrt

Projenin amacı, Öğrenimi geleneksel (Öğretmen, ders kitabı, öğrenci, 4 duvar) kalıpların dışına çıkarabilme, Web 2 araçları öğrenciler için öğrenmeyi daha anlamlı hale getirme ve öğrenciler daha motive olmuş bir şekilde öğrenme sürecinin bir parçası olmaları ve farklılaştırılmış öğrenme yöntemleri geliştirmelerini sağlamak.

Mrt

Okulumuzda;

-Çevrim içi ortamlar kimseye zarar vermek için kullanılamaz .

-Bilgisayar, yalan bilgileri yaymak için ve hırsızlık yapmak için kullanılamaz.

-Diğer kullanıcıların dosyalarına izinsiz bir şekilde erişim sağlanamaz.

-Bedeli ödenmeyen yazılımlar ve programlar kullanılamaz.

-İnternet ortamında uygun olmayan (yasadışı) içerikleri indirilmez, paylaşılmaz veya saklanmaz.

-Fikir ve sanat eserleri ile telif hakları ve lisanslama konusunda titiz davranılmalıdır.

-Telif hakkı olan materyallerin lisanssız kopyaları oluşturulmaz.

-Sahibi olunmayan eserler topluluklarla paylaşılmaz.